-->
24 SATA ORGIJA! Ovo je snimak zabave meksičkih fudbalera sa 30 prostitutki (VIDEO 18+) 24 SATA ORGIJA! Ovo je snimak zabave meksičkih fudbalera sa 30 prostitutki (VIDEO 18+)
Devet reprezenativaca Meksika uhvaćeno je u društvu 30 prostitutki za vreme priprema za Mundijal u Rusiji, a sada je osvanuo i video sa čuvene... 24 SATA ORGIJA! Ovo je snimak zabave meksičkih fudbalera sa 30 prostitutki (VIDEO 18+)

Devet reprezenativaca Meksika uhvaćeno je u društvu 30 prostitutki za vreme priprema za Mundijal u Rusiji, a sada je osvanuo i video sa čuvene zabave.

To je bila oproštajna zabava pred odlazak na planetarnu smotru fudbala, a kako je sve izgledalo mogu da vide i širom sveta jer je video snimak osvanuo da apsolutno svim društvenim mrežama.

Meksički mediji su prethodnih dana brujali o skandalu reprezentativaca, njihovom 24 časovnom provodu uz čak 30 „prodavačica ljubavi“ na jednoj lokaciji u Meksiko Sitiju, u kvartu Las Lomas.

Žurka je počela u subotu, nedugo polse utakmice i trajala je do četiri posle podne narednog dana!

„Stigli su u kuću u Las Lomasu oko 10:30 u subotu, sjajno su se provodili uz muziku, piće, igru i devojke. Dobili su voljno jedan dan, bili su bez svojih devojaka i žena“, kaže insajder upućen u čitav događaj.

Upitan zašto su bili bez svojih lepših polovina, isti izvor je rekao: ‘želeli su da budu nevaljali’.

„Zašto bi vam drugo trebalo 30 eskort dama“, dodaje izvor.