-->
ALIMPIJEVIĆ PRED CSKA: Ne mogu da nam zabrane da sanjamo čudo ALIMPIJEVIĆ PRED CSKA: Ne mogu da nam zabrane da sanjamo čudo
Trener  Crvene zvezde Dušan Alimpijević ulogu favorita prepustio je moskovskom CSKA u utakmici 7. kola Evrolige, ali poručio da su čuda moguća u Beogradu... ALIMPIJEVIĆ PRED CSKA: Ne mogu da nam zabrane da sanjamo čudo

Trener  Crvene zvezde Dušan Alimpijević ulogu favorita prepustio je moskovskom CSKA u utakmici 7. kola Evrolige, ali poručio da su čuda moguća u Beogradu uz veliku pomoć sa tribina.

„CSKA ima moćan tim, 12 odličnih igrača i uz Fenerbahče i Olimpijakos su „već viđeni“ na Fajnal-foru u Beogradu. Za nas je dobro što smo došli do svežine, odmorili su pojedince protiv FMP-a i bićemo kompletni. Nije mi teško da motivišem igrače za duel sa CSKA“, rekao je Alimpijević na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Trener crveno-belih smatra da je igra u pobedama nad Makabijem i Barselonom pravi put do pobede i nad CSKA.

Pročitajte još: Zvezda sa Antićem, Bjelicom i Lazićem dočekuje CSKA: Kompletni na rusku armiju

„Velike pobede protiv Makabija i Barselone nam govore da nije sve završeno unapred. Nadam se samo da će nas navijači podržati. Uz njih su čuda moguća, niko ne može da nam zabrani da sanjamo“.

Kako je naglasio, ima veliko poverenje u sve svoje igrače, bilo da se radi o startnoj petorci ili onima sa klupe.

„Mladim košarkašima stalno ukazujem na greške, ali to je deo odrastanja. Moramo da pokažemo strpljenje, a vreme će pokazati da li su opravdali poverenje“.

Alimpijević je pozvao navijače da dođu u Areni u što većem broju i pruže veliku podršku košarkašima.

„Ne pravimo izuzetak, koliko god navijača da dođe mi poštujemo. Mladim igračima podrška daje na samopouzdanju i hrabrosti, tako možemo da igramo energičnije. Navijači jesu bitni, ali najbitnija je naša igra i pristup svakoj utakmici. Rezultati su ti koji dovode publiku u dvoranu“, zaključio je Alimpijević.

Utakmica 7. kola Evrolige između Crvene zvezde i CSKA igra se sutra od 19 sati u Beogradskoj areni.