-->
Atmosfera vesnik uspešnog proleća Atmosfera vesnik uspešnog proleća
U vedroj radnoj atmosferi počele su pripreme fudbalera šamačkog Borca. Treneru Predragu Lukiću javilo se 19 igrača, a u nastavku prvenstva u konkurenciji neće... Atmosfera vesnik uspešnog proleća

U vedroj radnoj atmosferi počele su pripreme fudbalera šamačkog Borca. Treneru Predragu Lukiću javilo se 19 igrača, a u nastavku prvenstva u konkurenciji neće biti Srđan Curaković, Miloš Aleksić i Milorad Veljović, jer su napustili ovaj klub.
– Zbog skromne finansijske situacije morali smo prići racionalizaciji troškova, pa je to jedini razlog za korektan prekid saradnje sa ovim igračima. Anažovaćemo nekoliko fudbalera iz naše opštine ,kako bismo pojačali kokurenciju za mesto u prvom timu – kaže trener Lukić.
Prvu kontrolnu utakmicu ekipa će imati protiv prvoligaša Tekstilca, na stadionu u Banja Vrućici.
Jesenji šampion Druge lige Republike Srpske – Zapad, igraće i na proleće na stadionu u obližnjoj Donjoj Dubici, a obnovljeni stadion u Šamcu trebalo bi da bude u funkciji od avgusta.
U ovom posavskom gradu očekuju da će zadržati vodeću poziciju, jer imaju šest bodova više od najbližeg pratioca,b anjalučkog BSK-a.
U Šamcu veruju a će biti ispoštovani rokovi izgradnje kompleksa stadiona koji je u potpunosti uništen u prošlogodišnjim poplavama .Igrači koriste, kao privremeno rešenje, jednu svlačionicu, gde se presvlače, pa potom putuju autobusoim na treninge u Donju Dubicu.
B. R.

PLAN Predrag Lukić, trener Borca (Š)