-->
BATEZ POSETIO VRBAS: Zakazana akcija „Šta treniraš“ BATEZ POSETIO VRBAS: Zakazana akcija „Šta treniraš“
Vladimir Batez, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, posetio je opštinu Vrbas i Savez sportova opštine Vrbas. Razlog posete bilo je održavanje poslednjeg tehničkog sastanka... BATEZ POSETIO VRBAS: Zakazana akcija „Šta treniraš“

Vladimir Batez, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, posetio je opštinu Vrbas i Savez sportova opštine Vrbas. Razlog posete bilo je održavanje poslednjeg tehničkog sastanka pred organizaciju manifestacije „Šta treniraš“, koja će se održati u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“, u četvrtak, 11. februara u 11.00 časova.

„Akcija je zamišljena kao Sajam sporta u ‘malom’, održava se osmu godinu za redom u više od 25 gradova u Republici Srbiji. Akcija se zvanično organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije. Planirano je da akciji prisustvuje oko 2000 osnovaca sa teritorije opštine Vrbas. Pored dece iz naše opštine, akciji će prisustvovati velikani srpskog sporta i proslavljeni asovi: državni sekretar za sport Predrag Peruničić, predsednik SSS Aleksandar Šoštar, gen. sekretar SSS Vladimir Batez, počasni sekretar SSS Dane Korica, predstavnici Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta, predstavnici opštine Vrbas i Saveza sportova opštine Vrbas“, saopšteno je iz ove organizacije nakon sastanka.

Manifestaciju će medijski ispratiti Radio-televizija Srbije, Radio-televizija Vojvodine i Sportnetwork.

Tehničkom sastanku prisustvovali su, pored Bateza, i predsednik opštine Vrbas dr Bratislav Kažić, zamenik predsednika opštine Vrbas Milan Glušac, član Opštinskog veća za omladinu i sport Jovan Kovačević, idejni tvorac akcije Rade Mirić, predstavnik Saveza sportova opštine Vrbas i predstavnici sportskih klubova sa teritorije opštine Vrbas.