-->
BIĆE VRUĆE: Rasprodat stadion Spartaka, 1.500 „delija“ u Trnavi BIĆE VRUĆE: Rasprodat stadion Spartaka, 1.500 „delija“ u Trnavi
Stadion Spartaka iz Trnave rasprodat je skoro nedelju dana pre utakmice koja je na programu naredne srede. Sat vremena pre početka beogradskog okršaja u... BIĆE VRUĆE: Rasprodat stadion Spartaka, 1.500 „delija“ u Trnavi

Stadion Spartaka iz Trnave rasprodat je skoro nedelju dana pre utakmice koja je na programu naredne srede.

Sat vremena pre početka beogradskog okršaja u kome je Spartak odneo bod (1:1), već je prodato 6.000 ulaznica, da bi do srede stadion bio potpuno rasprodat.

„Stadion Antona“ na kom Spartak igra svoje utakmice je kapaciteta 18.448 mesta.

Sektori će biti isto raspodeljeni kao na meču sa Legijom iz Varšave. Tako će srpskim navijačima preko kluba pripasti 1.500 karata u sektorima za goste.

Srbi koji žive u Slovačkoj i u blizini Trnave će moći da dođu do ulaznica u dogovoru sa klubom iz Ljutice Bogdana.

„Od drugog avgusta su navijači mogli da kupuju karte 24 sata i to je bilo dovoljno vremena za sve, ali nemamo mogućnost da ‘naduvamo’ stadion. Zahtevi klubova su bili veliki i ne možemo sve da usrećimo, verujemo da svaki od naših navijača koji stalno idu na utakmice Spartaka već ima kartu kod kuće“, rekao je PR menadžer i jedan od organizatora Marek Ondrejka.

Ostali sektori će biti zatvoreni za navijače Zvezde i ukoliko se zateknu drugde, biće premešteni.