-->
BOMBA: Melo se dogovorio sa Hjustonom BOMBA: Melo se dogovorio sa Hjustonom
Karmelo Entoni, američki košarkaš, postaće novi igrač NBA franšize Hjuston Roketsa. Entoni i Roketsi su došli do verbalnog sporazuma i krilni košarkaš bi trebalo... BOMBA: Melo se dogovorio sa Hjustonom

Karmelo Entoni, američki košarkaš, postaće novi igrač NBA franšize Hjuston Roketsa.

Entoni i Roketsi su došli do verbalnog sporazuma i krilni košarkaš bi trebalo da zvanično potpiše sa „Raketama“ kada se vrati iz Afrike, saznaje renomirani novinar Šems Čaranija.

Karmelo je prošle godine nastupao za Oklahoma Tandere, u koje je trejdovan iz Njujork Niksa, ali se nije previše proslavio.

Nedavno je poslat u Atlantu, u zamenu za Denisa Šrudera, ali je svima odmah bilo jasno da će Hoksi samo otkupiti njegov ugovor i da će Melo postati slobodan agent.

Njegovo ugovor je bio u poslednjoj godini i vredan je 28 miliona dolara, a tu cifru će verovatno u celokupnoj vrednosti i dobiti. Sada, može da bira novu sredinu i da potpiše novi ugovor, sa bilo kojom novom ekipom, i da zaradi dodatno novca.

U Hjustonu se ne očekuje da dobije finansijski jak ugovor jer, em Roketsi nemaju previše novca u budžetu, em Melu pare ove sezone sigurno nisu problem, a o dužini saradnje još nema verodostojnih informacija.

Entoni će se u Teksasu priključiti svom dobrom prijatelju Krisu Polu, ali i bivšem treneru Majku D’Antoniju.