-->
BORIS U DUGOVIMA: Beker izgubio pet gren slem trofeja, traži pomoć BORIS U DUGOVIMA: Beker izgubio pet gren slem trofeja, traži pomoć
Legendarni nemački teniser Boris Beker izgubio je pet od ukupno šest gren slem trofeja koje je osvojio u karijeri i zatražio pomoć da se... BORIS U DUGOVIMA: Beker izgubio pet gren slem trofeja, traži pomoć

Legendarni nemački teniser Boris Beker izgubio je pet od ukupno šest gren slem trofeja koje je osvojio u karijeri i zatražio pomoć da se pronađu kako bi ih prodao i pokrio finansijske dugove.

Bivšem treneru Novaka Đokovića, koji je proglasio bankrot prošlog juna, nedostaju dva trofeja sa Australijan opena i tri sa Vimbldona, kao i zlatna olimpijska medalja.

– Gospodin Beker ne može da se seti gde je stavio trofeje – objavljeno je u zajedničkom saopštenju Bekera i njegovih stečajnih upravnika iz Londona, a prenosi BBC.

Stečajni sud iz Londona je u junu doneo presudu da je Beker duguje veliku novčanu sumu privatnoj banci i da nema dovoljno sredstava da isplati.

Nekadašnji najbolji svetski teniser sa samo 17 godina osvojio je titulu na Vimbldonu, a tokom karijere ukupno 64 trofeja.

Trener Novaka Đokovića bio je tri godine u periodu od 2013. do 2016.