-->
BRAVO: Janko zvanično otvorio svoju akademiju i najavio humanitarni turnir (VIDEO) BRAVO: Janko zvanično otvorio svoju akademiju i najavio humanitarni turnir (VIDEO)
Srpski teniser Janko Tipsarević u četvrtak je zvanično otvorio svoju akademiju na Zvezdari i najavio Humanitarni turnir poznatih ličnosti.   Foto: Providence (promo) Na... BRAVO: Janko zvanično otvorio svoju akademiju i najavio humanitarni turnir (VIDEO)

Srpski teniser Janko Tipsarević u četvrtak je zvanično otvorio svoju akademiju na Zvezdari i najavio Humanitarni turnir poznatih ličnosti.

 

Foto: Providence (promo)
Foto: Providence (promo)

Na veliko zadovoljstvo pravih poklonika tenisa, na početku Zvanične žurke povodom održavanja 17. Humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije 29. i 30. septembra, Janko je proglasio otvorenim Tenisku akademiju Tipsarević na lokaciji Sportskog centra „Olimp“ na Zvezdari.

Treće zdanje jedne od najvažnijih teniskih škola u Srbiji, posvećena obrazovanju tenisera u svim njegovim aspektima i bazirana na dragocenim iskustvima iz bogate teniske karijere njenog osnivača – kroz domaćinstvo najuspešnijem teniskom turniru ovog profila nastavlja misiju razvoja tenisa u Srbiji – na juniorskom, profesionalnom i rekreativnom nivou.

Oduševljeni učesnici omiljenog turnira među poznatim ličnostima – koji se održava u našoj zemlji već 11. godina – toplo su čestitali TIpsareviću na ovom gestu i gostoprimstvu koje im je lično ukazao, a zatim propratili predstavljanje žreba turnira u muškim, ženskim i dečjim takmičarskim kategorijama.

 

View this post on Instagram

 

Dragi prijatelji tenisa, Veoma sam srećan što mogu da vas pozovem da budete naši gosti na sedamnaestom Porše humanitarnom teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije, koji će se održati ovog vikenda – dvadeset devetog i tridesetog septembra – na terenima Teniske Akademije Tipsarević, u Sportskom centru Olimp – na Zvezdari. Po prvi put ćemo ugostiti teniski humanitarni turnir poznatih sa najdužom tradicijom u Srbiji – kako bismo zajedno uživali u sjajnoj zabavi, fer-pleju i drugarstvu – i dali svoj doprinos pomoći koja je namenjena deci udruženja „Uvek sa decom“ sa instituta za onkologiju u Beogradu. Dođite i povedite svoje prijatelje, decu – ili roditelje – da se družimo uz odličan tenis i razonodu koji samo zvezde naše javne scene mogu prirediti! Ulaz je slobodan, odsustvo ne opravdavamo, zadovoljstvo je garantovano! Teniska Akademija Tipsarević i poznati vas čekaju ovog vikenda na Olimpu!

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on


Brojne poznate ličnosti naše scene – poput Sava Miloševića, Milana Kalinića, Kikija Lesendrića, Maje Mandžuke, Jellene… – „ukrstiće rekete“ u prelepom teniskom ambijentu Akademije Tipsarević i duhu drugarstva i fer-pleja – sa ciljem da se na ovaj način realizuje humanitarni fond turnira – posvećen Udruženju „Uvek sa decom“ za mališane sa klinike za onkologiju u Beogradu. Učesnici Porscheovog turnira u muškom singlu i dublu, Motorola turnira za dame i Atlas Mini Tenis Opena će pokazati svoje tenisko umeće u takmičarskom programu koji počinje u subotu i nedelju – 29. i 30. septembra – u 10 časova ujutru, a najbolji primiti vredne trofeje i nagrade na Zvaničnoj završnoj ceremoniji turnira – predviđenoj za 16 časova u nedelju. Posetiocima turnira će biti priređena i vrhunska tenska egzibicija u kojoj će učesvovati najperspektivniji juniori Teniske akademije Tipsarević – kruna njegovog sportskog programa čiji je zvanični pokrovitelj ove godine – po prvi put – Sportski savez Srbije! Ulaz za sve posetioce i ljubitelje tenisa je – kao i uvek – slobodan!

„Izuzetno mi je drago što će narednog vikenda Akademija Tipsarević biti domaćin turniru ovako bogate tradicije i važnih ciljeva, što podcrtava njenu misiju da sa pravom sportskom strašču i na najvišem nivou stručnosti sarađuje sa svima kojima žele i mogu da doprinesu razvoju tenisa i njegovih vrednosti među njenim polaznicima – budućim takmičarima – kao i onom delu društva koje kroz rekreaciju promoviše vrednosti zdravog života! „, naglasio je Janko Tipsarević u svom pozdravnom govoru.