-->
ČEŠKA ŠAMPIONKA ŠOKIRALA! Prvi seks sam imala sa 12 godina i posle sam mislila samo o tome! ČEŠKA ŠAMPIONKA ŠOKIRALA! Prvi seks sam imala sa 12 godina i posle sam mislila samo o tome!
Češka bijatlonka Gabrijela Koukalova, najbolja na svetu u sezoni 2015/16, otkrila je šokantne detalje u svojoj autobiografiji, da je sa 12 godina izgubila nevinost... ČEŠKA ŠAMPIONKA ŠOKIRALA! Prvi seks sam imala sa 12 godina i posle sam mislila samo o tome!

Češka bijatlonka Gabrijela Koukalova, najbolja na svetu u sezoni 2015/16, otkrila je šokantne detalje u svojoj autobiografiji, da je sa 12 godina izgubila nevinost i da nije mogla da prestane da misli o seksu posle toga

Koukalova kaže da je, iako je imala samo 12 godina, koliko i dečak sa kojim je imala prvi seks, uživala u svakoj sekundi!

– Volela bih da mogu da kažem da sam imala 15 godina kada sam izgubila nevinost, ali nisam. On je bio drug moje sestre i bio je veoma nežan, uživala sam u svakom minutu. Posle toga nisam mogla da prestanem da mislim o tome. Ne o njemu, nego o seksu – otkrila je Koukalova.

Ona je priznala da obožava da ima seks i pre važnih trka u šampionatu, iako njeni treneri to ne odobravaju.

– Naprotiv, smatram da ženama seks pomaže i da se posle njega osećaju dobro. Za mene, seks je kao meditacija. Naravno, pred trke ne može baš da traje onoliko koliko volim, neka tri sata- napisala je Gabrijela Koukalova.

Informer.rs