-->
ČETVORKA OD BELGIJE: Debakl Kostarike pred Srbiju (VIDEO) ČETVORKA OD BELGIJE: Debakl Kostarike pred Srbiju (VIDEO)
U poslednjoj pripremnoj utakmici pred meč sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Rusiji Kostarika je ubedljivo poražena od Belgije 4:1. Izabranici Roberta Martineza pokazali... ČETVORKA OD BELGIJE: Debakl Kostarike pred Srbiju (VIDEO)

U poslednjoj pripremnoj utakmici pred meč sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Rusiji Kostarika je ubedljivo poražena od Belgije 4:1. Izabranici Roberta Martineza pokazali su da u fenomenalnoj formi dočekuju Mondijal.

Kostarikanci su poveli protiv Belgije golom Brajana Ruiza, ali je to bilo sve što je naš rival pokazao jer je Belgija brzo izjednačila u 30. minutu preko Mertensa, da bi golom Lukakua došla do preokreta.

U nastavku meča Kostarika nije uspela da odigra na sličnom nivou, dok se Belgija ubedljivom predstavom oprostila od publike u Briselu. Još po jedan gol postigao je Lukaku u 50. minutu, dok je konačnih 4:1 postavio Batšuaji u 64.

Kostarika prvi meč na Mundijalu igra sa našom reprezentacijom, a utakmica je na programu u subotu u Samari (14h). Na drugoj strani Belgija prvenstvo otvara u nedelju kada se od 17 časova sastaje sa Panamom.