-->
DANICA CARICA! Hokej i novinarstvo, za nju nema ništa lepše! DANICA CARICA! Hokej i novinarstvo, za nju nema ništa lepše!
Ona je jedna od onih vrednih i upornih, koja ima tu sreću da radi ono što voli. Bavi se novinarstvom na portalu CZBGTV.COM, a... DANICA CARICA! Hokej i novinarstvo, za nju nema ništa lepše!

Ona je jedna od onih vrednih i upornih, koja ima tu sreću da radi ono što voli. Bavi se novinarstvom na portalu CZBGTV.COM, a njen omiljeni sport je hokej na ledu, daaa dobro ste pročitali hokej na ledu i posvećuje mu dobar deo dana kao pi-ar u HK Crvena zvezda.

Mogli bi mi o Danici Radovanović još iha haj, da je master pravnik iz oblasti rimsko pravo,  da je na retorici na Pravnom zaradila čistu  desetku, tečno govori engleski, nemački, španski jezik… Oprobala se čak i u glumi. Nije daleko ni dan kada će da doktorira. Tu ćemo da stanemo i da pustimo Danu da priča.

-Mnogo mi je lepo i u novinarstvu, ali i u hojeju u pi-ar vodama. Plivam ja tu dobro. Radila sam intervjue sa Rašidom Šemsedinovićem, Kosićem, Ilićima, to su bili posebni trenuci, jer sam imala neverovatnu priliku da radim prču sa ocem, koji je igrao u čuvenoj generaciji hokejaša osamdesetih i sinom, koji sada igra i bio je kapiten naše, reprezentacije, zatim sa Rusom, Zečevićem, Gavrovićem, pa u fudbalskom klubu sa trenerom Milojevićem, kapitenom Savićem, košarkašima  Nenadićem, Fajeom, Dobrićem… Definitivno, jedan od najdražih momenata bio mi je kada je Goran Stepić, kolega sa RTS, želeo da čuje moje mišljenje oko izbora igrača za prenos ZOI, jer kad me takav gospodin poslovno i privatno pita za misljenje onda znam da radim nesto dobro u celoj prici – kaže Danica.

Ovo posebno želi da istakne:

– Mi sa portala CZBGTV.COM spremamo knjigu o hokeju , uglavnom o generaciji osamdesetih, kada je ova igra kod nas bila na vrhuncu slave, i koju ćemo uskoro izdati.

Kao i da svega ovoga ne bi bilo…

– Bez podrške porodice i moje kume, kao i divnih poznanstava i prijateljstava…

Danice, samo nastavi u tom fazonu. Držimo ti fige.

S. E. 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA