-->
DANILOVIĆ POSLE MUNDOBASKETA Neuspeh je, ali nije debakl, neće me posvađati sa Saletom i Dekijem! DANILOVIĆ POSLE MUNDOBASKETA Neuspeh je, ali nije debakl, neće me posvađati sa Saletom i Dekijem!
Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se sa Svetskog prvenstva u Kini, „orlovi“ su zauzeli tek peto mesto i ostali bez selektora, jer Aleksandar Đorđević neće... DANILOVIĆ POSLE MUNDOBASKETA Neuspeh je, ali nije debakl, neće me posvađati sa Saletom i Dekijem!

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se sa Svetskog prvenstva u Kini, „orlovi“ su zauzeli tek peto mesto i ostali bez selektora, jer Aleksandar Đorđević neće produžiti ugovor

O sukobu sa Đorđevićem i Tomaševićem Danilović kaže:
– Načuo sam da je lakše doći do Kim Džung… kako se već zove, nego do mene. I pošto sam načuo da sam uputio pogrdne reči mom prijatelju od 30 godina, Saši Đorđeviću, da sam fizički hteo da se razračunam sa Dejanom Tomaševićem, da razjasnimo..Svako obraćanje tokom prvenstva bilo bi narušavanje autoriteta selektora. Tumačilo bi se sa pravom, da je rad iza leđa selektoru. Sada Saletu, sutra drugom nekom. Dovoljno sam iskusan i pametan da takve stvari znam i naučio sam da ne radim. Gospodo, moram da vas razočaram, nisam imao konflikt, niti sam prijatelju i saradniku bilo šta ružno rekao.

Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Ovoliko ljudi nije bilo ni kada sam se pre 20 godina opraštao od košarke.

O novom selektoru:

– U narednih mesec i dva ćemo o tome, nećemo preko kolena. Savez je ozbiljan i stabilan, nećemo preko noći, objavićemo kad odlučimo.

novosti.rs