-->
DECA ĆE UČITI OD NAJBOLJIH! Škola fudbala Mančester Junajteda u Srbiji DECA ĆE UČITI OD NAJBOLJIH! Škola fudbala Mančester Junajteda u Srbiji
Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je dovela u Srbiju jednu od najprestižnijih škola fudbala. Eurobank je omogućila polaznicima da u periodu... DECA ĆE UČITI OD NAJBOLJIH! Škola fudbala Mančester Junajteda u Srbiji

Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je dovela u Srbiju jednu od najprestižnijih škola fudbala.

Eurobank je omogućila polaznicima da u periodu od 16. do 20. septembra uče od najboljih i steknu praktična i teorijska znanja.

Povodom zvaničnog početka Mančester junajted škole fudbala u Srbiji, Eurobank je ugostila Glavnog trenera Mančester junajted škole fudbala, Robina van der Lana i fudbalsku legendu sa Old Traforda, Vesa Brauna.

Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze.

Eurobank Promo

Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajteda.

Eurobank Promo

„Eurobank i Mančester junajted, jedan od najuspešnijih evropskih fudbalskih klubova i najpopularnijih svetskih brendova, od 2014. godine sarađuju na projektu izdavanja kobrendiranih platnih kartica koje korisnicima omogućavaju jedinstvene pogodnosti. Čast nam je i zadovoljstvo što smo našoj deci omogućili da treniraju sa najboljima i tako steknu vrhunsko fudbalsko znanje i iskustvo“, istakla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Eurobank Promo

b92.net