-->
DEVOJCI PREPISAO DVA STANA! Zoran Tošić potpisao predbračni ugovor na čak 10 milona evra! (FOTO) DEVOJCI PREPISAO DVA STANA! Zoran Tošić potpisao predbračni ugovor na čak 10 milona evra! (FOTO)
Zoran Bambi Tošić, fudbaler Partizana, za nekoliko meseci dobiće četvrto dete. Sportista je nedavno osigurao devojku Jovanu Gajić i potpisao predbračni ugovor od čak 10 miliona... DEVOJCI PREPISAO DVA STANA! Zoran Tošić potpisao predbračni ugovor na čak 10 milona evra! (FOTO)

Zoran Bambi Tošić, fudbaler Partizana, za nekoliko meseci dobiće četvrto dete. Sportista je nedavno osigurao devojku Jovanu Gajić i potpisao predbračni ugovor od čak 10 miliona evra.

Kako izvor blizak fudbaleru otkriva, Tošić je odlučio da obezbedi Jovanu, ćerkicu Petru i drugo dete koje očekuju tako što je potpisao ugovor da Jovani ukoliko dođe do raskida pripadne 10 miliona evra. Ona na to ima puno pravo, budući da je nakon pet godina života sa fudbalerom pravno izjednačena sa bračnim drugom.

 

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Bambi i Jovana su veoma dugo zajedno. Njihova ljubav počela je nekoliko nedelja nakon što se i zvanično razveo od prve supruge, 2013. godine. Ipak, od samog početka je rekao da se nikada više neće oženiti. To nije smetalo Jovani dok nije zatrudnela sa prvim detetom i tada je počeo njen pritisak na njega da se venčaju. Iako je uspevao da je ubedi da je nikada neće ostaviti i da im papir ništa ne znači, svađe su bile sve češće i nakon jedne od većih prepirki odlučio je da se nađe sa advokatom i osigura budućnost devojke sa kojom godinama živi – kaže izvor i navodi da su se na cifri od deset miliona našli jer je to trećina Tošićevog bogatstva.

 

 

FOTO: INSTAGRAM

Samo nekoliko nedelja pošto je potpisan ugovor Bambi je saznao da je Jovana trudna, tako da je ugovor došao u pravo vreme.

 

 

Iako se Zoran Tošić razveo pre pet godina, Ina i Nia, ćerkice koje ima sa bivšom suprugom Dijanom, nekoliko dana u nedelji su sa njim. Osim što je nakon razvoda Dijani ostavio stan četiri i po miliona evra, fudbaler je pre nekoliko godina ćerkicama kupio stanove, a svake godine na račun im uplaćuje po 50.000 evra.

 

Ono što je malo kome bilo poznato jeste činjenica da je Zoran, još dok je bio u vezi sa Jovanom, odlučio da joj kupi stan u Novom Sadu i jeda od mnogobrojnih u Beogradu prepiše na njeno ime. Osim toga, iskeširao je skoro 100.000 evra na dva automobila koje joj je poklonio i jasno je da ona nije imala razloga da brine da li će ostati na ulici sa detetom.

 

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Zašto se Zoran ovako raskalašno ponašao prema njoj nikome nije jasno, ali nema sumnje da se iza ove priče krije nešto veliko.

Kurir.rs, Kurir sport