-->
ĐUKIĆ JEDVA ČEKA DINAMO: Partizan ima obavezu da osvoji prvo mesto (VIDEO) ĐUKIĆ JEDVA ČEKA DINAMO: Partizan ima obavezu da osvoji prvo mesto (VIDEO)
Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je u Kijevu da će njegova ekipa svim silama pokušati da pobedi Dinamo u Kijevu i osvoji prvo mesto... ĐUKIĆ JEDVA ČEKA DINAMO: Partizan ima obavezu da osvoji prvo mesto (VIDEO)

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je u Kijevu da će njegova ekipa svim silama pokušati da pobedi Dinamo u Kijevu i osvoji prvo mesto u Grupi B Lige Evropa.

– Očekuje nas lep meč. Neće biti tenzije, jer nema neizvesnosti oko plasmana. Ipak, obe ekipe žele prvo mesto, pa očekujem dobru fudbalsku predstavu – rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igra protiv Dinama poslednji meč grupne faze Lige Evropa. Obe ekipe su već obezbedile plasman u šesnaestinu finala, a sutra će se boriti za prvo mesto u Grupi B.

– Postoji mogućnost da rotiramo, ali pokušaćemo da pobedimo. Znamo da igramo protiv velikog protivnika, ali Partizan ima obavezu da osvoji prvo mesto. To ćemo svim silama pokušati – rekao je Đukić.

– Rezultati su odlični. Ekipa dobro radi i napreduje, a ima i veliki prostor da napreduje, pošto ima odlilčne igrače – dodao je trener Partizana.

Utakmica se igra u četvrtak od 19.00.