-->
ĐOKOVIĆ: Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju, BRAVO! ĐOKOVIĆ: Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju, BRAVO!
Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je da je jako ponosan na uspeh srpskog olimpijskog tima u Riju i osvojenih osam medalja. Đoković, koji... ĐOKOVIĆ: Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju, BRAVO!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je da je jako ponosan na uspeh srpskog olimpijskog tima u Riju i osvojenih osam medalja.

Đoković, koji je neočekivano eliminisan već u prvom kolu teniskog turnira, naglasio je da srećan što je bio deo ovakvog tima.

„Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove. Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali. Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima! Čestitam i veliko BRAVO Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima“, napisao je Đoković na Fejsbuku.

b92.net