-->
DRINA PRIJATNO IZNENADILA U MOSTARU: Ogroman bod sa Neretve! DRINA PRIJATNO IZNENADILA U MOSTARU: Ogroman bod sa Neretve!
Fudbaleri Drine prijatno su iznenadili i obradovali sve ljubitelje fudbala u Zvorniku, igrajući nerešeno (1:1) protiv Zrinjskog, zvaničnog prvaka Bosne i Hercegovine i to... DRINA PRIJATNO IZNENADILA U MOSTARU: Ogroman bod sa Neretve!

Fudbaleri Drine prijatno su iznenadili i obradovali sve ljubitelje fudbala u Zvorniku, igrajući nerešeno (1:1) protiv Zrinjskog, zvaničnog prvaka Bosne i Hercegovine i to na njegovom terenu. Potajno su se nadali Zvorničani da mogu do boda u Mostaru, do koga su stigli potpuno zasluženo. Uz malo više spotske sreće, lako su mogli i o celog plena.

Trener Dragan Mićić po povratku iz Mostara, kada su fudbalere dočakali najverniji navijači, sijao je od sreće.

– Uzeti bod prvaku i to na njegovom terenu nije mala stvar. Mislim da smo odigrali veoma disciplinovano, svesno prepuštajući posed lopte protivniku, a naše prilike smo tražili u kontrama i polukontrama. Iz jedng takvog kontranapada smo postigli pogodak, a da su naši napadači imali više koncentracije u finišu susreta, lako smo mogli postići i pobedu – kaže Mićić.

Narvno, razloga za nezadovoljstvo ipak nema.

– Ipak ne možemo biti nezadovoljni, naprotiv, veoma smo zadovoljni osvojenim bodom. Mislim da je uspeh postignut uz veliko zalaganje, igrači su ostavili srce na terenu i pokazali kako se bori za klupski dres.

Bod iz Mostara značiće mnogo ekipi Drine pred naredno kolo kada u Zvornik stiže ekipa Mladosti.

– Komšije nisu uspele da savladaju Velež kako su planirali. Sada im je svaka utakmica presudna, pa će tako sigurno i nastupiti protiv nas. Sigurno je da nas očekuje težak meč u subotu, ali moramo pružiti maksimalno borbenu i angažovanu igru da bi ostvarili pobedu, što nam je cilj – zaključio je šef stručnog štaba Drine iz Zvornika, Dragan Mićić.

D. MIĆIĆ