-->
DUŠANOVAC MALER BORČANIMA: BSK pao u finišu DUŠANOVAC MALER BORČANIMA: BSK pao u finišu
U poslednje odigranom kolu u Prvoj ligi, Borčani su ostali bez ičega na Dušanovcu. Domaći Sinđelić je u finišu utakmice, tri minuta pre isteka regularnog... DUŠANOVAC MALER BORČANIMA: BSK pao u finišu
U poslednje odigranom kolu u Prvoj ligi, Borčani su ostali bez ičega na Dušanovcu. Domaći Sinđelić je u finišu utakmice, tri minuta pre isteka regularnog vremena, golom Popadića, uspeo da zaradi sva tri boda. Povratak kući, za BSK je bio tužan jer su po opštem mišljenju bili mnogo bliži pobedi.
“Drago mi je da je Arena prenosila našu utakmicu, i da su se mnogobrojni ljubitelji fudbala uverili u fudbal koji se igra na Vizelj parku. Bili smo mnogo bliži pobedi jer smo na stadionu Sinđelića mi režirali događaje, ali su šanse odlazile u nepovrat. Po ko zna koji put smo ostali bez ičega iz jedne dobro osmišljene akcije protivnika. Time je žal još veći“, komentariše poraz 20 godišnji momak iz Aleksinca, sa šestogodišnjim stanarskim stažom u Beogradu, Mićun Bujišić.
I vi ste bili u poziciji da zatresete mrežu domaćina?
“Našao sam se u izglednoj poziciji, želeo najbolje, ali i za malo bio neprecizan. Oštar šut po zemlji, završio je pored stative petnaestak minuta pre kraja. Da sam tada zatresao mrežu, i kraj bi, ubeđen sam, bio drugačiji“, samokritičan je plej Borčana.
U BSK ste dve ipo godine, a na Vizelj park ste strigli iz Partizana. Gde se vidite dalje?
“Velika mi je želja da učestvujem u povratku BSK u elitni rang, a potom, voleo bih da odem u inostranstvo. Kako stvari stoje i kako se radi na stadionu uz desnu obalu Dunava, ciljevi bez obzira na trenutnu poziciju na tabeli nisu ne mogući. Vreme je naš najveći saveznik“, zaključio je Mićun Bujišić
Dragan Kostić