-->
EKSTRA! IDEMO MAJSTOREEE! Novak ne ide pod nož, biće spreman za Japan! EKSTRA! IDEMO MAJSTOREEE! Novak ne ide pod nož, biće spreman za Japan!
Novak Đoković neće morati na operaciju levog ramena, iako su Amerikanci senzacionalno plasirali vest da će naš as morati „pod nož“. Ne! Nole se... EKSTRA! IDEMO MAJSTOREEE! Novak ne ide pod nož, biće spreman za Japan!

Novak Đoković neće morati na operaciju levog ramena, iako su Amerikanci senzacionalno plasirali vest da će naš as morati „pod nož“.

Ne! Nole se uskoro vraća na teren, a to je i on lično potvrdio na društvenim mrežama.
– Hvala svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. Izvinite što sam vas držao u „mraku“ ovih dana. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći turnir u Tokiju i azijsku turneju – napisao je najbolji svetski teniser, pa zaključio:

– Nastaviću da vas obaveštavam o napretku u lečenju. Hvala još jednom na željama za brz oporavak!

Ono što bi moglo da bude tačno u navodima Amerikanaca je da će Nole ostati bez prvog mesta. Ali i ne mora! Razlika između njega i Nadala je svega 640 bodova, pri čemu Španac u preostalom delu sezone ne brani nijedan poen od prošle godine. Sa druge strane, Nole brani pobedu na mastersu u Šangaju, finale mastersa u Parizu i finale završnog turnira osam najboljih igrača ATP u Londonu, ukupno 2.600 poena.

Turniri do kraja sezone

Lejver kup, Kanada 16. septembar
Čengdu open, Kina 23. septembar
Zuhai open, Kina 23. septembar
Čajna open, Kina 30. septembar
Japan open, Japan 30. septembar
Šangaj masters, Kina 7. oktobar
Kremlin kup, Rusija 14. oktobar
Stokholm open, Švedska 14. oktobar
Juropijan open, Belgija 14. oktobar
Vijena open, Austrija 21. oktobar
Svis indor, Švajcarska 21. oktobar
Pariz masters, Francuska 28. oktobar
ATP finale, Velika Britanija 11. novembar
Dejvis kup finale, Španija 18. novembar

Kurir.rs