-->
EP ZA RUKOMETAŠICE: Srbija posustala u finišu, Švedska pobedila golom razlike EP ZA RUKOMETAŠICE: Srbija posustala u finišu, Švedska pobedila golom razlike
Posle pobede u prvom susretu nad Poljskom (33:26) rukometašice Srbije su izgubile u drugom kolu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj od Švedske, 22:21. Posle... EP ZA RUKOMETAŠICE: Srbija posustala u finišu, Švedska pobedila golom razlike

Posle pobede u prvom susretu nad Poljskom (33:26) rukometašice Srbije su izgubile u drugom kolu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj od Švedske, 22:21.

Posle odlične igre na premijeri, izabranice selektora Ljubomira Obradovića su imale dobru priliku da zabeleže novi trijumf, ali Švedska je bila bolja u finišu.

Bio je to težak i krajnje neizvestan meč. Srbija je bila bolja u prvom poluvremenu koje je rešila u svoju korist sa 13:11, a Šveđanke u nastavku.

Da bi se plasirale u narednu fazu, Srbiji će biti neophodno da u poslednjem kolu u A grupi pobedi vodeću Dansku, koja je ostvarila obe pobede na startu takmičenja.

Teško, ali ne i neizvodljivo.