-->
FK PARTIZAN: Prijavi se za trening sa crno-belima! FK PARTIZAN: Prijavi se za trening sa crno-belima!
Fudbalski klub Partizan je uputio poziv najmlađim navijačima da treniraju sa „crno-belima“. Kako je navedeno, u četvrtak 19. septembra će u okviru Beogradskog festivala... FK PARTIZAN: Prijavi se za trening sa crno-belima!

Fudbalski klub Partizan je uputio poziv najmlađim navijačima da treniraju sa „crno-belima“. Kako je navedeno, u četvrtak 19. septembra će u okviru Beogradskog festivala fudbala na Trgu Republike u Beogradu biti i predstavnici Partizana.

„Naše druženje počinje tačno u podne, a vas bi od 13 časova dočekali i prvotimci Partizana. Crno-beli i naša maskota Champy vas čekaju da se družite, razgovarate, fotografišete, uzmete autograme i lepe poklone. Od 14 časova za vas će tu biti dečaci iz Omladinske škole FK Partizan koji će vam prvo pokazati kako izgleda jedan fudbalski trening, a potom će deset dečaka imati tu privilegiju da sa njima i vežba! Prvih deset dečaka uzrasta od 10-12 godina koji se prijave preko Instagram profila @Partizanbelgrade i ostave svoje podatke (ime i prezime, broj telefona) učestvovaće u mini treningu crno-belih na Trgu republike istog dana. Za učesnike su spremne i zanimljive nagrade“, navedeno je na sajtu Partizana.

U četvrtak će fudbaleri Partizana igrati prvu utakmicu u ovosezonskoj Ligi Evrope protiv AZ iz Alkmara.