-->
GUDURIĆ U BOLNICI: Peh za Fenerbahče u pobedi protiv Karšijake GUDURIĆ U BOLNICI: Peh za Fenerbahče u pobedi protiv Karšijake
Taman što je uhvatio pravi zalet, košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić doživeo je veliki peh. U duelu sa Karšijakom, naš reprezentativac je sredinom treće četvrtine... GUDURIĆ U BOLNICI: Peh za Fenerbahče u pobedi protiv Karšijake

Taman što je uhvatio pravi zalet, košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić doživeo je veliki peh. U duelu sa Karšijakom, naš reprezentativac je sredinom treće četvrtine nezgodno doskočio i povredio skočni zglob. Prvi utisak je bio da povreda uopšte nije naivna, ali će se njen stepen tek naknadno utvrditi.

Marko je sa bolnom grimasom iznet sa terena, pa je pobeda Fenera ostala u senci.

– Gudurić je završio u bolnici. Povreda izgleda ozbiljno – bile su prve reči srpskog stručnjaka Željka Obradovića posle meča.

Nekadašnji as Crvene zvezde je u poslednje vreme pružao zapažene partije u dresu turskog tima. U Evroligi je vezao tri utakmice protiv Darušafake, Makabija i Barselone na kojim je postigao po 13 poena. Posebno je inspirativan kad je šut za tri u pitanju, jer je na ta tri meča iz sedam pokušaja pogodio šest trojki. Šampion Turske sa CSKA deli prvo mesto na tabeli Evrolige sa skorom 9-1.