-->
HUMANITARNA AUKCIJA! Dres Mitrovića sa meča protiv Kostarike iz minuta u minut sve skuplji! (FOTO) HUMANITARNA AUKCIJA! Dres Mitrovića sa meča protiv Kostarike iz minuta u minut sve skuplji! (FOTO)
Navijač Srbije koji je u Samari posle meča sa Kostarikom uhvatio dres Aleksandra Mitrovića, održao je obećanje i dao je dres na humanitarnu aukciju,... HUMANITARNA AUKCIJA! Dres Mitrovića sa meča protiv Kostarike iz minuta u minut sve skuplji! (FOTO)
Navijač Srbije koji je u Samari posle meča sa Kostarikom uhvatio dres Aleksandra Mitrovića, održao je obećanje i dao je dres na humanitarnu aukciju, a čitav iznos od njegove prodaje biće doniran organizaciji Srbi za Srbe, za pomoć ugroženom srpskom narodu.

– Mislio sam da sam uhvatio nešto da poklonim sinu, ali će biti na aukciji i sav novac ide za Srbi Za Srbe nekome je potrebnije Mitrovićev dres pravo u ruke – napisao je Cucić na svom profilu na Fejsbuku posle utakmice sa Kostarikom.

Dres je od četvrtka stavljen na javnu aukciju, a za jedan dan dostigao je neverovatnu vrednost od 70.000 dinara! Samo nekoliko minuta kasnije stigla je cena od 80.000 dinara, a ubrzo je ona došla i do 100.000 dinara!

Aukcija je aktuelna do 1. jula, pa nema sumnje da će cena nastaviti da raste, a ukoliko humani građani nastave da se nadmeću u ovom stilu kao i prethodnog dana, mogli bismo da očekujemo i humanitarni rekord kada je prodaja dresa u pitanju.

Ukoliko i sami želite da se priključite aukciji, ovde možete da pogledajte dres, kao i da licitirate.

Orlovi u petak od 20 časova igraju svoj novi meč na Mundijalu, ovoga puta protiv Švajcarske, a nema sumnje da će cela nacija biti uz njih.

Telegraf.rs