-->
IGRA POLUFINALE ZBOG NJIH DVOJICE! Boban i Šuker spasli Vidu IGRA POLUFINALE ZBOG NJIH DVOJICE! Boban i Šuker spasli Vidu
Fudbaler Hrvatske Domagoj Vida se sprema za sutrašnje polufinale Mundijala protiv Engleske „hladan“ kao ono pivo koje je pio posle četvrtfinala sa Rusijom. I... IGRA POLUFINALE ZBOG NJIH DVOJICE! Boban i Šuker spasli Vidu

Fudbaler Hrvatske Domagoj Vida se sprema za sutrašnje polufinale Mundijala protiv Engleske „hladan“ kao ono pivo koje je pio posle četvrtfinala sa Rusijom. I kada je zagrljen sa pomoćnim trenerom Ognjenom Vukojevićem „zaplitao jezikom“ i pored ostalog uzviknuo nacionalistički izraz star 75 godina koji glasi „Slava Ukrajini“, a koji se, s razlogom, u Rusiji isto toliko godina tumači kao otvorena provokacija.

Zanimljivo je da je u trenutku nacionalnog naboja i ljubavi prema Ukrajini, u kojoj je do pre nekoliko meseci zarađivao za život, prekršio najmanje tri člana Disciplinskog pravilnika FIFA. Da se bilo ko od čak 19 članova Disciplinske komisije, inače udobno ušuškanih u VIP tretman u Moskvi, pozabavio ozbiljnije Vidinim prekršajem, ovaj fudbaler bi verovatno sutra kod kuće sa Vukojevićem gledao duel protiv Engleske.

Nezvanično, Vidu su teže kazne od blago i stidljivo izrečene opomene spasli Zvonimir Boban i Davor Šuker. Prvi je jedan od najbližih saradnika predsednika FIFA Infantina, a drugi je aktuelni predsednik FS Hrvatske i član IO UEFA.