-->
KAFU STIGAO U BEOGRAD: Zvezda dobila novo pojačanje, ali igra tek posle Trnave (VIDEO) KAFU STIGAO U BEOGRAD: Zvezda dobila novo pojačanje, ali igra tek posle Trnave (VIDEO)
Crvena zvezda je konačno pronašla dugo čekano pojačanje u napadu. Šampion Srbije postigao je dogovor sa francuskim Bordoom o jednogodišnoj pozajmici Brazilca Žonatana Kafua, koji je... KAFU STIGAO U BEOGRAD: Zvezda dobila novo pojačanje, ali igra tek posle Trnave (VIDEO)

Crvena zvezda je konačno pronašla dugo čekano pojačanje u napadu. Šampion Srbije postigao je dogovor sa francuskim Bordoom o jednogodišnoj pozajmici Brazilca Žonatana Kafua, koji je danas sleteo na Beogradski aerodrom. Pogledajte OVDE.

Bivši igrač Ludogoreca i Bordoa je došao na lekarske preglede i ako sve bude kako treba potpisaće za crveno-bele.Njegova godišnja plata iznosiće 700.000 evra, a Zvezda će na kraju sezone moći da otkupi ugovor za sumu od 4.000.000 evra.

Ipak, on neće moći da bude prijavljen za revanš meč sa Spartakom iz Trnave u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, već će moći da igra u plej-ofu za LŠ ili Ligu Evrope, u zavisnosti od ishoda duela sa Slovacima.

Kafuje srpskoj fudbalskoj javnosti poznat iz vremena kada je igrao za bugarski Ludogorec koji je u leto 2016. godine eliminisao crveno-bele iz kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.