-->
KARI VEĆ PRELOMIO! Igraću na OI sledeće godine KARI VEĆ PRELOMIO! Igraću na OI sledeće godine
Ipak, kao što je poznato, moram da kucnem u drvo kako bih izbegao povrede jer mogu da se ispreče. Definitivno želim u Tokio –... KARI VEĆ PRELOMIO! Igraću na OI sledeće godine

Ipak, kao što je poznato, moram da kucnem u drvo kako bih izbegao povrede jer mogu da se ispreče. Definitivno želim u Tokio – rekao je Kari.

Najbolji šuter sveta Stefen Kari najavio je da će igrati za košarkašku reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama u Tokiju sledeće godine.

Zvezda Golden Stejta propustila je Mundobasket u Kini, ali namerava da prvi put nastupi na Olimpijskim igrama u karijeri.

– Sigurno mi je plan da igram. Ipak, kao što je poznato, moram da kucnem u drvo kako bih izbegao povrede jer mogu da se ispreče. Definitivno želim u Tokio- rekao je Kari za ESPN.

Amerikanci su u Kini nastupili bez najmanje 15 najboljih igrača u NBA i na kraju završili na sedmom mestu, ali će druga priča biti za Olimpijske igre.

– Nikada nisam bio na Olimpijskim igrama, dok imam dva zlata sa Svetskih prvenstava. Hoću da osetim iskustvo sa Olimpijskih igara, nadam se da će mi se to ostvariti – zaključio je on.

novosti.rs