-->
KKCZ: Kupi sezonsku kartu za Evroligu i direktno učestvuj u humantarnoj akciji KKCZ: Kupi sezonsku kartu za Evroligu i direktno učestvuj u humantarnoj akciji
KK Crvena zvezda pustio je u prodaju takozvani ’’evroligaški kontigent karata’’. Cena je veoma popularnih 5.000 dinara, a njihovom kupovinom postajete direktan učesnik u... KKCZ: Kupi sezonsku kartu za Evroligu i direktno učestvuj u humantarnoj akciji

KK Crvena zvezda pustio je u prodaju takozvani ’’evroligaški kontigent karata’’.

Cena je veoma popularnih 5.000 dinara, a njihovom kupovinom postajete direktan učesnik u svim humanitarnim aktivnostima Crvene zvezde.

Interesovanje je ogromno i veliki broj Zvezdaša je pohrlilo na prodajna mesta da obezbedi svoje mesto u sektoru 400 najveće dvorane na Balkanu.

„Sektor koji bude imao najviše prodatih karata kada bude završena prodaja biće proglašen pobednikom. Dva igrača koja budu najuspešnija odlučiće kojoj ustanovi će biti uručeni pokloni i donacija u vidu sezonskih ulaznica. Na taj način odlučili smo da prodaji sezonskih ulaznica dodelimo i takmičarsku notu, a sve sa ciljem da još jednom akcijom pružimo pomoć onima kojima je ona najpotrebnija“.

Crveno-beli parovi za koje možete glasati kupovinom evroliginog paketa ulaznica:

Beron i Jovanović – sektor 401

Dženkins i Kuzmić – sektor 402

Lazić i Odžo – sektor 403

D. Braun i Čović – sektor 404

Davidovac i Perperoglou – sektor 420

Nenadić i L.Braun – sektor 421

Gist i Simanić – sektor 422

Dobrić i Faje – sektor 423