-->
KLS: Odbijena ostavka Deleona, biće kažnjen novčano KLS: Odbijena ostavka Deleona, biće kažnjen novčano
Predsedništvo Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije nije danas usvojilo ostavku direktora KLS Leona Deleona, već ga je novčano kaznilo za propust u određivanju mesta... KLS: Odbijena ostavka Deleona, biće kažnjen novčano

Predsedništvo Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije nije danas usvojilo ostavku direktora KLS Leona Deleona, već ga je novčano kaznilo za propust u određivanju mesta odigravanja utakmica za sedmo mesto.

Deleon je odredio da u utakmicama za osvajanje sedmog mesta u plej-ofu Superlige prednost domaćeg terena dodeli Zlatiboru umesto Vršcu. On je uočio grešku, promenio svoju odluku posle prve utakmice u Čajetini i odredio da se druga i treća utakmica odigraju u Vršcu.

Kako se navodi, Deleon je na sednici ponudio ostavku, koja nije usvojena.

– Ocenjujući da je direktor takmičenja napravio veliki propust i imajući u vidu posledice koje je taj propust izazvao, kao i njegov dosadašnji uspešan četvorogodišnji rad, Predsedništvo nije usvojilo ponuđenu ostavku i donelo je odluku da direktora takmičenja Leona Deleona kazni novčano sa 150.000 dinara – navodi se u saopštenju KLS.

Vršac je sa 2:1 u pobedama pobedio Zlatibor, osvojio sedmo mesto u KLS i zadržao šanse za plasman u Drugu ABA ligu.