-->
KRSTAJIĆ ZADOVOLJAN POSLE AZIJE: Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke KRSTAJIĆ ZADOVOLJAN POSLE AZIJE: Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke
Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je zadvoljan ostvarenim rezultatima protiv Kine i Južne Koreje i da je turneja po... KRSTAJIĆ ZADOVOLJAN POSLE AZIJE: Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je zadvoljan ostvarenim rezultatima protiv Kine i Južne Koreje i da je turneja po Aziji uspela, pošto je državni tim dobio još šest, sedam fudbalera na koje može da računa.

Fudbaleri Srbije odigrali su u prijateljskoj utakmici u Busanu protiv Južne Koreje 1:1, dok je četiri dana ranije pobeđena Kina 2:0.

– Cilj turneje je bio da se mladi igrači ubace u vatru, da vidimo da li imaju kvalitet koji su i potvrdili. Svi oni su otvorili novu temu koja se tiče spiska putnika za Svetsko prvenstvo. Ova turneja je uspela, Srbija je dobila još šest, sedam igrača na koje može da računa u budućnosti. Ko god bude vodio Srbiju u Rusiji, imaće slatke muke da izabere tim – rekao je Krstajić za sajt FSS.

On je rekao da je njegova ekipa ušla dobro pripremljena u utakmicu i da je veoma ponosan na igrače i da „srećni i ponosni možemo da se vratimo sa turneje“.

– Momci su pokazali da su dobra grupa i pored napornog puta, malo vremena za aklimatizaciju, pokazali su ozbiljnost i veliku profesionalnost na terenu i van njega. Stariji igrači su prihvatili mlađe, osetila se pozitivna atmosfera i na terenu, tako da je pozitivan rezultat koji smo ostvarili kruna takve atmosfere.

Krstajić je dodao da mu je drago zbog jubileja kapitena Branislava Ivanovića, koji je danas odigrao 100. utakmicu za državni tim. On je prokomentarisao i pobedu mlade fudbalske reprezentacije u Jerevanu (1:0), u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Pet od pet je veliki uspeh. Mogu samo da čestitam kolegi (Goranu) Đoroviću koji je bio i omalovažavan, a pokazao je da je pravi čovek na pravom mestu – rekao je Krstajić.