-->
NIJE JOŠ JUNAJTEDOV: PSŽ dovodi Milinković-Savića ako… (FOTO) NIJE JOŠ JUNAJTEDOV: PSŽ dovodi Milinković-Savića ako… (FOTO)
Sergej Milinković-Savić, vezni fudbaler Lavija, mogao bi na leto da pređe u redove francuskog šampiona Pari Sen Žermena, javlja ugledni list L’Ekip. Kako se... NIJE JOŠ JUNAJTEDOV: PSŽ dovodi Milinković-Savića ako… (FOTO)

Sergej Milinković-Savić, vezni fudbaler Lavija, mogao bi na leto da pređe u redove francuskog šampiona Pari Sen Žermena, javlja ugledni list L’Ekip.

Kako se navodi, jedan od uslova prelaska srpskog fudbalera u Pariz, koji je viđen kao zamena za penzionisanog Tijaga Motu, je da PSŽ izbegne sankciju od Evropske kuće fudbala (UEFA) za kršenje finanskijskog fer-pleja.

Parižani su uzdaju u dobre odnose sa menadžerom Milinković-Savića, Matejom Kežmanom, inače bivšim fudbalerom PSŽ-a od 2008. do 2010. godine.

PSŽ nije jedini koji hoće 23-godišnjeg vezistu, sa 14 golova i devet asistencija ove sezone, jer su veliko interesovanje pokazali Juventus, Mančester junajted, Mančester siti, Real Madrid i Čelsi.

Jedno je sigurno, predsednik Lacija neće pustiti Sergeja za cenu ispod 100 miliona evra.