-->
LEKAR BRAZILA: Prvi put u karijeri mi se povredio i trener LEKAR BRAZILA: Prvi put u karijeri mi se povredio i trener
Lekari brazilske fudbalske reprezentacije poslednjih dana su imali pune ruke posla, a prvi put u karijeri doživeli su da im se povredio i trener.... LEKAR BRAZILA: Prvi put u karijeri mi se povredio i trener

Lekari brazilske fudbalske reprezentacije poslednjih dana su imali pune ruke posla, a prvi put u karijeri doživeli su da im se povredio i trener.

„Mi smo u situaciji da nam je čak i selektor povređen. Ovo mi se desilo prvi put u karijeri“, rekao je timski doktor Rodrigo Lasmar.

Tite se povredio dok je proslavljao vodeći gol svoje ekipe protiv Kostarike na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Za povredu selektora kriv je i rezervni golman Ederson Moraes, koji ga je nenamerno gurnuo dok je trčao iza njega.

„Doživeo je manju povredu mišića butine, ali ništa zbog čega treba brinuti. On je sam sebi rekao da mu je za posao potrebna glava“, rekao je Lasmar.

„Počeo je s rehabilitacijom, ali uzimajući sve u obzir, on je dobro“, dodao je doktor uz osmeh.

Međutim, razloga za smeh nije bilo kada je reč o povredama Daglasa Koste i Danila koji će zbog povreda propustiti meč protiv Srbije u sredu. Danilo je već propustio meč protiv Kostarike u petak zbog problema s kukom, dok je Kosta povredio mišić u meču protiv Kostarike.

Njih dvojica neće putovati s timom na meč protiv Srbije u Moskvi, već će ostati u bazi Brazila u Sočiju. Utakmica trećeg kola Grupe E Svetskog prvenstva izmedju Brazila i Srbije igraće se u sredu od 20.00 u Moskvi.