-->
LJUDI, EVO GA! Kristijano Ronaldo stigao sa Portugalcima u Beograd! Nema šanse da mu se priđe! (FOTO) LJUDI, EVO GA! Kristijano Ronaldo stigao sa Portugalcima u Beograd! Nema šanse da mu se priđe! (FOTO)
Portugalci u Beogradu, ljubitelji Kristijana Ronalda skoro u suzama! Fudbalska reprezentacija našeg sledećeg rivala u kvalifikacijama za EP doputovala je večerasu Beograd i već ovim potezom... LJUDI, EVO GA! Kristijano Ronaldo stigao sa Portugalcima u Beograd! Nema šanse da mu se priđe! (FOTO)

Portugalci u Beogradu, ljubitelji Kristijana Ronalda skoro u suzama! Fudbalska reprezentacija našeg sledećeg rivala u kvalifikacijama za EP doputovala je večerasu Beograd i već ovim potezom najavila koliko ozbiljno shvata duel koji se igra u subotu od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“. Selektor prvaka Evrope Fernando Santoš doveo je svoj tim u Srbiju, iako je uobičajena praksa da gostujuće ekipe dolaze dan pred meč.

Prva zvezda Portugalaca Kristijano Ronaldo je rastužio mnogobrojne obožavaoce koji su hteli da ga vide, fotografišu ili se „ogrebu“ za autogram već na aerodromu „Nikola Tesla“, a oko 21 sat i ispred hotela „Hajat“. Od toga, na na njihovu žalost, nije bilo ništa! Obezbeđenje evropskog šampiona i pobednika Lige nacija, kao i pozamašan broj pripadnika beogradske policije napravili su dupli obruč oko Portugalaca i Ronalda.

Prva zvezda svetskog fudbala, Juventusa i Portugalije uspeo je samo da se par par puta osmehne i nekoliko puta mahne grupi navijača koji su napravili „domaćinsku“ atmosferu za goste.

– Ovo, bre, kao da su Bitlsi došli – otelo se starijem policajcu iz pratnje…

Gospodin nije pogrešio,jer je atmosfera na dočeku Ronalda i Portugalaca na momente bila – histerična.

A Ronaldo… sa crnim kačketom, okrenutim naopako, sa crnim slušalicama u ušima, sa crnim rancem na leđima. Na trenutak smo pomislili: neće valjda biti sve tako crno u subotu uveče kada krene da juri po beogradskoj travi bodove koje je Portugalija pogubila u duelima sa Srbijom i Ukrajinom u Lisabonu. Valjda neće…

Portugalci su dakle,ranije nego što je običaj stigli u Beograd. Imaće celu noć da se odmore,a sutrau 16.30 će da se pojave na stadionu pred srpskim i svojim novinarima,u 17.30 počinje trening i poslednje pripreme za meč godine sa „orlovima“.

Novosti.rs

Naslovna foto: Twitter @TeamCRonaldo