-->
MALI POSLE MARATONA U ATINI: Svako ko pređe liniju na cilju je pobednik MALI POSLE MARATONA U ATINI: Svako ko pređe liniju na cilju je pobednik
Ministar finansija Siniša Mali danas je učestvovao u trci na 42km na “Atinskom maratonu”, a trku je završio za 4 sata i 58 minuta.... MALI POSLE MARATONA U ATINI: Svako ko pređe liniju na cilju je pobednik

Ministar finansija Siniša Mali danas je učestvovao u trci na 42km na “Atinskom maratonu”, a trku je završio za 4 sata i 58 minuta.

– Bilo je veoma teško s obzirom na to da je staza zahtevna, i da je prvih 30km skoro skroz uzbrdo. Veliki je to izazov ali ni u jednom trenutku nisam pomislio da odustanem. Uspeo sam da ostanem fokusiran i da svoj prvi maraton istrčim za ispod 5 sati. Ja sam krenuo da se bavim trčanjem u januaru 2017. godine, u međuvremenu sam istrčao 4 polumaratona u Beogradu i sada prvi maraton, ali oni zaista ne mogu da se uporede, ovo je mnogo teža trka – rekao je Mali posle trke.

On je istakao da je zadovoljan svojim uspehom i da je svako ko pređe liniju na cilju pobednik.

– Posebno mi je drago što sam video veliki broj mladih i starijih iz Srbije koji su trčali, bodrili smo jedni druge, i na kraju smo uspeli. Želim da čestitam svima iz naše zemlje koji su danas trčali i stigli do cilja – poručio je Mali.
U trci je učestvovao i Zoran Đorđević, ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.