-->
MELOUN PROVOCIRA: Ne kritikujem Đorđevića, ali Jokić se vratio u komfornu zonu MELOUN PROVOCIRA: Ne kritikujem Đorđevića, ali Jokić se vratio u komfornu zonu
Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, pričao je o učinku Nikole Jokića u nacionalnom timu Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini. Šef stručnog štaba Nagetsa... MELOUN PROVOCIRA: Ne kritikujem Đorđevića, ali Jokić se vratio u komfornu zonu

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, pričao je o učinku Nikole Jokića u nacionalnom timu Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

Šef stručnog štaba Nagetsa nije želeo da kritikuje način na koji je selektor Đorđević koristio Jokića, ali je opet rekao da je Nikola srećan što se vratio u Denver u kojem se oseća komforno.

„Mislim da je Srbija odigrala razočaravajuće u Kini. Jokića su koristili na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe… Mislim da je Nikola veoma uzbuđen i srećan što je posle takvog iskustva došao u Denver u kojem se oseća komforno u vezi svega. Kako ga koristimo, na koji način… Ovo nije kritika prema Srbiji i Đorđeviću“, rekao je Meloun, a prenosi novinar BSN Denvera Herison Vind.

Jokić iza sebe ima dobar turnir u Kini, ali nije imao brojke koje su mnogi očekivali.

Saša Đorđević je strašan trener. Ali, mislim da je Nikola uzbuđen zbog povratka ovde. Sviđa mi se u kakvoj je fizičkoj spremi, ali još više i u mentalnoj„, dodao je Meloun.

Centar Denvera, koji je prošle godine bio četvrti u glasanju za MVP, propustiće prvu predsezonsku utakmicu, koju Nagetsi igraju od 04.30 protiv Portlanda.

b92.net