-->
MILOJEVIĆ PRED SPARTAKS: Zna se, da odigramo dobro, pobedimo i prođemo dalje! (VIDEO) MILOJEVIĆ PRED SPARTAKS: Zna se, da odigramo dobro, pobedimo i prođemo dalje! (VIDEO)
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da očekuje pravo izdanje svog tima, mnogo bolje nego u Letoniji i pobedu nad Spartaksom za... MILOJEVIĆ PRED SPARTAKS: Zna se, da odigramo dobro, pobedimo i prođemo dalje! (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da očekuje pravo izdanje svog tima, mnogo bolje nego u Letoniji i pobedu nad Spartaksom za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

U prvom meču u Rigi nije bilo golova 0:0.

„Igramo protiv protivnika koji je prvak države, u takmičarskom je ritmu i to se videlo. Pred nama je drugo poluvreme i očekujem da odigramo dobru utakmicu. Trenirali smo dobro i spremni smo“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Zbog povreda u konkurenciji nisu Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

„Stojiljković je obnovio povredu, a Srnić tek počinje da diže ritam i uskoro će biti u konkurenciji. Što se tiče Dejana Melega, on je mogao i prošli put da igra, ali je imao sličnu povredu kao Stojiljković. U istom su statusu, nisu imali ritam utakmica“.

Milojević je priznao da ima dilemu oko startnog napadača, gde na raspolaganju ima Milana Pavkova i Dejana Joveljića, a i Mohamed Ben može da pokrije tu poziciju.

„Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život… Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo“, rekao je on, uz dodatak da ga ne zanima da li će se Spartaks i u Beogradu braniti.

Milojević je objasnio trenutno stanje u ekipi, za koju kaže da još nije u ritmu.

„Nisam bio zadovoljan ritmom moje ekipe, pričao sam sa igračima i ima mnogih razloga. Nije u pitanju fizička priprema, već ritam i potrebno nam je nekoliko utakmica da se tim „zalaufa“. Treba vreme, svestan sam da ga u fudbalu nema i moramo što pre da dođemo do željenog cilja“, zaključio je on.

Revanš meč između Crvene zvezde i Spartaksa igra se sutra od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“.