-->
MILOVANOVIĆ: Fanatična borba je formula protiv Partizana MILOVANOVIĆ: Fanatična borba je formula protiv Partizana
Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je utakmica protiv Partizana u finalu Kupa Srbije istorijska i obećao i više od maksimuma kako bi... MILOVANOVIĆ: Fanatična borba je formula protiv Partizana

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je utakmica protiv Partizana u finalu Kupa Srbije istorijska i obećao i više od maksimuma kako bi njegova ekipa iznenadila favorita.

– Istorijska utakmica za Mladost koja nikad nije igrala finale Kupa. Sam ulazak u finale je veliki uspeh kluba, a pre svih igrača koji su došli dotle. Ovo je super za promociju kluba i mesta. Nadam se najboljem i obećavam da će svi dati preko maksimuma jer su igrači svesni koliko ovo znači za ovaj kraj i sve ljude. Poštujemo Partizan, favorit je – rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će se u sredu sastati sa Partizanom u finalu Kupa Srbije.

– Daćemo sve od sebe, pružiti maksimalno i igrati kuražno sa Partizanom, bez obzira na to što su svi svesni kvaliteta protivnika. Imamo pravo na nadu i optimizam. Očekujem spektakl, praznik fudbala – kazao je Milovanović.

Po njegovim rečima, Mladost i Partizan se dobro poznaju.

– Partizan je podigao formu, da ne pominjem pojedinačno igrače, ima veliki fond dobrih igrača. Ako jedan nije u formi, dvojica-trojica jesu. Počeli su mnogo bolje da igraju kada je prestao pritisak. Formula protiv njih je disciplina u igri, kao i fanatična borbenost.

Milovanović neće moći da računa na Obijoru Oditu koji je polomio stopalo, a rekao je da će to biti veliki hendikep za lučanski klub.

Fudbaler Mladosti Aleksandar Pejović rekao je da taj klub ima pravo na nadu i da bi voleo da njegova ekipa ima više utakmica poput predstojeće.

– Motivaciju imamo u svakoj utakmici, ali sada kada klubu možeš da doneseš prvi pehar u istoriji, to je značajnije od svega. Svaki igrač živi da igra ovakve utakmice, kamo sreće da ih je više. Igraćemo muški i probaćemo da iznenadimo Partizan. Nadamo se najboljem – rekao je Pejović.

Njegov saigrač Lazar Jovanović kazao je da će njegova ekipa pružiti maksimum.

– Ispisali smo još jednu stranicu istorije ovog kluba. Nismo ‘džabe’ u finalu. Borili smo se za to, trudili se i mislim da ćemo i u finalu dati sve od sebe da ostvarimo još jedan istorijski uspeh i vratimo se nasmejani kući“, kazao je Jovanović.

Finale Kupa Srbije igraće se u sredu od 19.00 u Surdulici.