-->
MODRIĆ: Bili smo bolja ekipa od Francuske MODRIĆ: Bili smo bolja ekipa od Francuske
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i najbolji igrač Svetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić rekao je da je tužan zbog poraza u finalu od Francuske,... MODRIĆ: Bili smo bolja ekipa od Francuske

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske i najbolji igrač Svetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić rekao je da je tužan zbog poraza u finalu od Francuske, ali da je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila na turniru.

„Nije lako izgubiti, treba pričekati da se emocije smire. Bili smo bolja ekipa u većem delu utakmice, ali su nas pokopali ti nesrećni golovi. I eto – Francuzi slave, a mi smo ponosni“, rekao je Modrić, prenela je Hina.

On je naveo da je ponosan i na titulu najboljeg igrača šampionata i zahvalio je saigračima, pošto, kako je rekao, bez njih ništa ne bi bilo.

„Zahvalio bih i našima navijačima koji su nas nosili tokom celog prvenstva. Zbog njih mi je žao, nije lako doći tako blizu i izgubiti“, dodao je fudbaler Real Madrida.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko rekao je da ekipi ništa ne može da se zameri, pošto je dala sve od sebe.

„Ostavili smo srce na terenu, dali smo sve što smo imali. Nažalost, izgubili smo, ali smo u Rusiji postigli nešto što će se dugo, dugo pamtiti. Ne samo po rezultatu nego i zbog ponašanja igrača i naših navijača na ovom prvenstvu“, naveo je Vrsaljko.

B92.net