-->
MUKE I BEZ ĐUKE! Partizan bezidejan, borbeni Lučanci “otkinuli” dva boda (VIDEO) MUKE I BEZ ĐUKE! Partizan bezidejan, borbeni Lučanci “otkinuli” dva boda (VIDEO)
Mučenje koje fudbaleri Partizana sprovode prema ovoj igri i svojim pristalicama nastavljeno je i na prvoj utakmici u eri posle Miroslava Đukića. Bezidejnost i... MUKE I BEZ ĐUKE! Partizan bezidejan, borbeni Lučanci “otkinuli” dva boda (VIDEO)

Mučenje koje fudbaleri Partizana sprovode prema ovoj igri i svojim pristalicama nastavljeno je i na prvoj utakmici u eri posle Miroslava Đukića. Bezidejnost i smušenost koja ih je „krasila“ od početka sezone ne samo da nije otklonjena jednim potezom gumice, već su crno-beli večeras protiv Lučanaca delovali kao ekipa u kojoj se apsolutno ne zna ko bi šta trebalo da radi. Kao logičan rasplet protiv dobro organizovane odbrane Mladosti iz Lučana stigao je onaj najnepopularniji, koji bi najbolje opisao konačni utisak – ništa:ništa.

Da Zorana Mirkovića očekuje baš ozbiljan posao na planu „buđenja“ momaka u crno-belim dresovima, jasno se videlo posle preskromnog i bezidejnog prvog poluvremena. Činjenica da je po povratku iz Litvanije došlo do smene trenera nije, utisak je, dala ni najmanji vetar u leđa fudbalerima Partizana.

Iz znatno većeg poseda nije se izrodio nijedan šut u okvir gola Rosića, a najbliži olakšanju daljeg toka utakmice domaći fudbaleri su bili u 35. minutu, kada je Rikardo Gomeš posle greške odbrane Lučanaca sa svega pet-šest metara šutirao pored gola.

Nekako najagilniji u tom delu igre bio je povratnik Milan Smiljanić, kojem je ovo bio prvi meč od dolaska u Humsku, ali ostatak veznog reda, pre svega onaj ofanzivniji deo, bio je potpuno uspavan, spor i nekonkretan. Gosti su samo jednom pomislili da ugroze Kljajića u finišu prvog poluvremena, kada je Valjente pravovremenom intervencijom sprečio Pavlovića da „spoji“ Jovanovića sa golom.

 Za razliku od prethodnih utakmica, kada je Đukić teran i pre prvog sudijskog zvižduka, večeras je oko 4.000 navijača Partizana pokazalo zavidno strpljenje

Plasman obezedio Sofascore rezultati uživo