-->
NAGRAĐENI NAJBOLjI TRENERI: Svečanost uveličao i seminar NAGRAĐENI NAJBOLjI TRENERI: Svečanost uveličao i seminar
Kraj godine je period kada se u svim sredinama proglašavaju najuspešniji, i uručuju priznanja. Godinama u nazad i Trenerska organizacija Pančeva proglašava najbolje. U... NAGRAĐENI NAJBOLjI TRENERI: Svečanost uveličao i seminar

Kraj godine je period kada se u svim sredinama proglašavaju najuspešniji, i uručuju priznanja. Godinama u nazad i Trenerska organizacija Pančeva proglašava najbolje.

U godini na izmaku, laureati Pančevaca su proglašeni u tri kategorije. U konkurenciji seniora, za najboljeg je proglašet Siniša Radulović koji je stigao do istorijskog uspeha sa Železničarem plasmanom u Srpsku ligu Vojvodine.

Za razvoj omladinskih selekcija, za najboljeg je proglašen Nenad Stojčić koji radi sa mlađima u Opovu i Glogonju. Za rad sa najmlađima-školom fudbala, nagrađen je trener iz Dinama, Jasmin Ugljić.

Svečanosti je prisustvovalo 25 od preko 70 trenera, koliko broji gradska organoizacija, kao i predsednik Trenerske organizacije Srbije, Miloljub Ostojić koji je najboljima darovao stručnu liteaturi.

Skup je uveličao i predsednik trenerske organizacije Južnobanatskog okruga Goran Mrđa. Priznanja laureatima uručio je predsednik gradske trenerske organizacije, Nebojša Petrović – Maradona.

Nakon toga je instruktor Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Stevanović održao seminar za trenere, polaznike B licence sa temom “Trendovi razvoja fudbala u mlađim kategorijama“ sa teoretskim prikazom u balonci Arena.

Organizator Petrović je čestitao nagrađenima i zahvalio predavaču Stevanoviću, uz najavu sličnih aktivnosti gradske organizacije u januaru.

Dragan Kostić