-->
NAJJAČI DOSAD, REKORDNA POSETA!  Evo kako je bilo na četvrtom Sajmu sporta (FOTO) NAJJAČI DOSAD, REKORDNA POSETA!  Evo kako je bilo na četvrtom Sajmu sporta (FOTO)
U Hali 1 Beogradskog sajma od petka do nedelje održan je četvrti Sajam sporta „Susret šampiona 2015“. Direktor projekta Nemanja Svjetličić sa saradnicima iz... NAJJAČI DOSAD, REKORDNA POSETA!  Evo kako je bilo na četvrtom Sajmu sporta (FOTO)

U Hali 1 Beogradskog sajma od petka do nedelje održan je četvrti Sajam sporta „Susret šampiona 2015“. Direktor projekta Nemanja Svjetličić sa saradnicima iz Sportskog saveza Srbije , a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, odlično je organizovao trodnevnu manifestaciju, koju je posetilo preko 50.000 ljudi.

Ukupno 87 granskih i 20 lokalnih saveza, brojna udruženja predstavilo se pod kupolom najveće sajamske hale, kao i Olimpijski komitet Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije i mnogi drugi.  Srpski sport promovisali su i Ivana Španović, Milica Starović, Zorana Arunović, Emir Bekrić, Asmir Kolašinac…

“Srbija mora da bude ponosna na svoje sportiste i sport jer je ovo idealna prilika da se zahvalimo svim sportistima na onome što su uradili za našu zemlju, ali i svim građanima Republike Srbije koji su shvatili ozbiljnost bavljenja rekreacijom i sportom. To je pravi nacin razmišljanja i vaspitanja, ali i način prenošenja poruke drugima, jer sport mora da bude broj jedan u Srbiji jer je najbolji brend i ambasador naše zemlje u svetu. Ono što je još važnije je da je veliki broj dece na jednom mestu i možda je to znak da bi ovaj sajam trebalo organizovati češće nego jednom godišnje. Neophodno je osetiti sportsku atmosferu koja je ovde prisutna jer tek kada prođete sajmom i kada iskomunicirate sa Savezima, a naročito sa decom koja su na štandovima, onda znate da smo uradili pravi posao“, istakao je Vanja Udovičić, minister Omladine i sporta u Vladi Srbije.

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12