-->
NOVAK DOBIO PROTIVNIKA U 1/8 FINALA AKO PROĐE ŠAPOVALOVA! Furiozni Izner izlazi na megdan Đokoviću NOVAK DOBIO PROTIVNIKA U 1/8 FINALA AKO PROĐE ŠAPOVALOVA! Furiozni Izner izlazi na megdan Đokoviću
Američki teniser Džon Izner lako je došao do osmine finala Šangaja i potencijalnog duela sa Novakom Đokovićem. Izner je savladao Francuza Luku Puja posle... NOVAK DOBIO PROTIVNIKA U 1/8 FINALA AKO PROĐE ŠAPOVALOVA! Furiozni Izner izlazi na megdan Đokoviću

Američki teniser Džon Izner lako je došao do osmine finala Šangaja i potencijalnog duela sa Novakom Đokovićem.

Izner je savladao Francuza Luku Puja posle samo jednog časa i četiri minuta tenisa – 7:5, 6:3.

U prvom setu ništa nije mirisalo na brejk, ali je Amerikanac uspeo da spasi dve vezane gem lopte Puja, dođe do set lopte i četvrtim poenom u nizu na riternu okonča prvi set.

Puj je i u drugom setu odlično servirao, sve dok nije odjednom prestao.

U osmom gemu drugog dela igre Izner je ponovo izvršio pritisak, napravio brjek, a onda lako odservirao za meč.

U trećem kolu Šangaja, odnosno osmini finala, Iznerov protivnik biće bolji iz duela između Denisa Šapovalova i Novaka Đokovića, koji se igra u sredu najranije od 12.30 časova.

Dalje su prošli i Grk Stefanos Cicipas, koji je sa 2-0 (7:6, 7:6) savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, i Italijan Mateo Beretini, koji je sa 2-0 (6:3, 6:3) pobedio Čileanca Kristijana Garina.

Cicipasov protivnik u osmini finala biće Poljak Hubert Hurkač, a Beretinijev bolji iz duela Bautista Agut (Španija) – Rajli Opelka (SAD).

Podsetimo, branilac titule je upravo najbolji srpski teniser.

b92.net