-->
NOVAK: Nema problema sa kolenom, igram na visokom nivou (VIDEO) NOVAK: Nema problema sa kolenom, igram na visokom nivou (VIDEO)
Novak Đoković pun je samopouzdanja nakon plasmana u četvrtfinale Vimbldona. Đoković je u ponedeljak lako savladao Rusa Karena Hačanova u tri seta sa 6:4, 6:2,... NOVAK: Nema problema sa kolenom, igram na visokom nivou (VIDEO)

Novak Đoković pun je samopouzdanja nakon plasmana u četvrtfinale Vimbldona. Đoković je u ponedeljak lako savladao Rusa Karena Hačanova u tri seta sa 6:4, 6:2, 6:2.

„Vrlo sam zadovoljan kako sam odigrao. Počeo sam loše, izgubio servis, imao nekoliko loših udaraca, ali odmah sam uzvratio i vratio se u set. On ima dobar prvi servis i forhend ali sam vratio mnogo njegovih prvih servisa i naterao ga da igra dodatne udarce“, rekao je Đoković.

Nakon preokreta u prvom setu Đoković nije dozvolio Rusu da ga ugrozi u nastavku meča, pa je stigao da ga pobedi pre mraka.

„Servirao sam dobro kad je trebalo, vrlo precizno. Bilo je teško u ovakvim uslovima da se igra, posebno u poslednjim gemovima. Postalo je tamno, nismo nekad ni videli lopticu, a bilo je i vetrovito“.

„On se okliznuo, ja sam se okliznuo, mnogi su se okliznuli, tako je na travi. Nema problema sa kolenom, sve je u redu“.

Njegov sledeći rival je Japanac Kei Nišikori koga je savladao 13 puta u 15 susreta.

„Odličan je igrač, vrhunski. Već je dugo među najboljima. Imao je problema sa povredama, ali se mnogo puta dokazao da može biti kandidat za titule na najvećim turnirima. Dobijao je najbolje igrače. Nadam se da će mi se dodatno podići samopouzdanje, igram na visokom nivou“, zaključio je Đoković.

B92.net