-->
NOVAK: Zaslužio si; KAREN: Ti si inspiracija, istinski šampion (VIDEO) NOVAK: Zaslužio si; KAREN: Ti si inspiracija, istinski šampion (VIDEO)
Novak Đoković, od ponedeljka prvi teniser sveta, čestitao je Karenu Hačanovu na tituli u Parizu i zahvalio se publici na podršci. „Hvala publici tokom... NOVAK: Zaslužio si; KAREN: Ti si inspiracija, istinski šampion (VIDEO)

Novak Đoković, od ponedeljka prvi teniser sveta, čestitao je Karenu Hačanovu na tituli u Parizu i zahvalio se publici na podršci.

„Hvala publici tokom ove sedmice. Čestitke Hačanovu na ovom meču. Zaslužio je trofej i želim mu sve najbolje u budućnosti. Hvala organizatzorima, turnir ima veliku tradiciju u ovom sportu i hvala svima koji su došli da nas podrže“, rekao je srpski teniser na svečanoj ceremoniji.

„Čestitam Novaku na sjajnom povratku. Znam da ćeš ponovo biti broj jedan od ponedeljka. Ti si inspiracija za mnoge igrače, istinski si šampion i ponosan sam što sam delio teren s tobom“, rekao je u velikom stilu 22-godišnji teniser.

Hačanov se zahvalio publici i organizatorima na sjajnom turniru i kroz osmeh je svom timu rekao da se nada da će jednog dana dostići Novaka Đokovića i njegova dostignuća.

B92.net