-->
NOVAK ZVANIČNO U „ASICS“: Nemam nikakva očekivanja na AO (VIDEO + FOTO) NOVAK ZVANIČNO U „ASICS“: Nemam nikakva očekivanja na AO (VIDEO + FOTO)
Novak Đoković zvanično je predstavljen kao novi ambasador kompanije Asiks, čije će patike ubuduće nositi. Srpski teniser godinama je nosio „Adidas“ patike, međutim, sada... NOVAK ZVANIČNO U „ASICS“: Nemam nikakva očekivanja na AO (VIDEO + FOTO)

Novak Đoković zvanično je predstavljen kao novi ambasador kompanije Asiks, čije će patike ubuduće nositi.

Srpski teniser godinama je nosio „Adidas“ patike, međutim, sada je ozvaničena saradnja sa „ASICS“.

„Uspeh ne dolazi odjednom, to nije stvar do koje se dođe preko noći. To je rezultat, mukotrpnog rada, žrtvovanje i odlučnosti da se ostvare ciljevi na terenu i van njega“, pričao Đoković u video snimku i dodaje:

„Biti u vrhu tenise, morate stalno da radite i fokusirate na svaki detalj svoje igre. Sport nije samo igra, to je način života. Moje ime je Novak Đoković i ja pokrećem sebe“.

Novak izgovara ove reči u zvaničnom video snimku kompanije „ASICS“ koja predstavlja srpskog igrača kao novo zaštitno lice.

„Ako bih danas završio karijeru bio bih zadovoljan onim što sam ostvario. Ali nisam još do toga došao. Želim još da igram“, kazao je Đoković.

On je potom rekao da će za tri, četiri dana biti još bolje.

„Startujem sa 14. mesta. Međutim, to mi nije važno. Želim samo da počnem da igram mečeve i vidim gde će me to odvesti. Idemo polako, dan za danom. Radim sve što mogu sa svojim timom, doktorima. Ako budem igrao kao što sam protiv Dominika Tima, biću zadovoljan. Siguran sam da ću za tri ili četiri dana biti najbolji što mogu“, rekao je Đoković.

Đoković je istakao da nema nikakva očekivanja od Australijan opena jer je dugo bio van terena.

„Bio toliko dugo van terena i moj lakat nije bio sasvim dobro… To je razlog zašto ja nemam nikakva očekivanja. Zahvalan sam što sam u Australiji i ako budem mogao da igram, biće sjajno. Nadam se da ću biti spreman da odigram dobro. Igrao sam na nekoliko egzibicija i izgleda da mogu da igram“, dodao je Đoković.

B92.net