-->
NOVOSAĐANI U ZALETU: Stolica samouveren pred novi meč sa Lučancima NOVOSAĐANI U ZALETU: Stolica samouveren pred novi meč sa Lučancima
Minulog vikenda u borbi za bodove su ih „trojkom“ nadigrali u Lučanima, pa nameravaju da sutra (17) na „Karađorđu“ u odmeravanju za kup Srbije,... NOVOSAĐANI U ZALETU: Stolica samouveren pred novi meč sa Lučancima

Minulog vikenda u borbi za bodove su ih „trojkom“ nadigrali u Lučanima, pa nameravaju da sutra (17) na „Karađorđu“ u odmeravanju za kup Srbije, ponove uspeh. Fudbaleri Vojvodine ističu da je najteže trijumfovati u već unapred „dobijenim“ duelima, tim pre kada je reč o istom rivalu s kojim se sastaju u tri dana.

– Igramo sve bolje iz meča u meč i jasan cilj u najmasovnijem takmičenju iz kojeg put vodi u Evropu- kaže Ilija Stolica.

Trener Novosađana ima recept.

– Radujemo se utakmici sa ekipom Mladosti i pored toga što između nas, s obzirom na to da se dobro poznajemo, nema tajni. Iznenađenja su, naravno, moguća jer je reč o kup takmičenju a Mladost je iskusan tim. Međutim, ako ponovimo igru iz prethodnih utakmica, problema ne bi trebalo da bude.

Novosti.rs