-->
ON JE VENGEROV NASLEDNIK! Unaj Emeri novi menadžer Arsenala ON JE VENGEROV NASLEDNIK! Unaj Emeri novi menadžer Arsenala
Unaj Emeri, dosadašnji trener Pari Sen Žermena, postaće novi menadžer Arsenala. Ovu informaciju ekskluzivno je preneo „BBC“ i Emeri će tako naslediti Arsena Vengera... ON JE VENGEROV NASLEDNIK! Unaj Emeri novi menadžer Arsenala

Unaj Emeri, dosadašnji trener Pari Sen Žermena, postaće novi menadžer Arsenala.

Ovu informaciju ekskluzivno je preneo „BBC“ i Emeri će tako naslediti Arsena Vengera koji je otišao nakon 26 godina na klupi ’Tobdžija’.

Španskom treneru glavni protivkandidat bioje Mikel Arteta, koji je kao glavni uslov dolaska na „Emirejts“ postavio potpunu autonomiju u transfer politici, što očigledno nije odgovaralo čelnicima kluba.

Podsetimo, zbog ovog razloga Arsenal je prekinuo pregovore sa Luisom Enrikeom, koji je zahtevao da ima ingerencuju u izboru igračkog kadra.

Emeri je najuspešniji deo karijere proveo u Sevilji sa kojom je osvojio tri puta uzastopno Ligu Evrope i igrao finale Kupa Kralja, a osim PSŽ-a vodio je i moskovski Spartak, Valensiju, Almeriju i Deportivo Lorku.

„BBC“ piše da neće imati problem sa komunikacijom, iako ne priča tečno engleski jezik, kao i da se promocija očekuje tokom nedelje.

B92.net