-->
“ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala! “ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala!
Najbolji fudbaleri Srbije završili su sezonu u stilu u kakvom igraju najmanje šest godina – porazom od Češke (1:4), garniranim kompletnom brukom. Ličili su... “ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala!

Najbolji fudbaleri Srbije završili su sezonu u stilu u kakvom igraju najmanje šest godina – porazom od Češke (1:4), garniranim kompletnom brukom. Ličili su na boksersku vreću za udaranje, a utisak je kompletirala jedva sprečena tuča Mitrovića i Tomovića u svlačionici oko krivice za prvi primljeni gol!

Reagovao je večiti Tole Karadžić najavom podnošenja računa (dobro jutro!) za sve u FSS, pa selektor Ćurčić najavom rezova (zakasnio je jedno godinu dana), i što je najvažnije – Nemanja Matić. As Čelsija, jedan od retkih koji u dresu „orlova“ ore jednako kao u klubu rekao je da pojedinci ne trče, ne žive sportski i da će on dići ruke od nacionalnog dresa ako se to ne promeni.

U duhu munjevitog regovanja mudraca sa Terazija 35 kad „zagusti“, http://www.sportexpress.rs predlaže sledeću meru za izlazak srpskog fudbala iz kanala u kojem je odavno:
Formiranje radne grupe za utvrđivanje činjeničnog stanja o (ne)trčanju fudbalskih proizvođača u dresu državnog tima Srbije. Istraživanje treba da teče u dva pravca, i to:

a) ko ne trči:
– na treninzima
– na utakmicama reprezentacije
– na zajednički let sa ekipom

b) ko trči:
– na beogradske splavove
– u noćne klubove sa starletama
– u svoje tople (strane) klubove

Radnu grupu će činiti neodređen broj članova iz redova Toletovih istomišljenika (kako kad), ona treba da radi bez rokova (nije frka), a izvršitelji koje će ona odrediti (naknadno će biti odlučeno kad) – bez obaveze primene izrečenih spasonosnih mera. Kako je i običaj u FSS.

Toliko o trčanju onih koji su za to plaćeni. Za Karadžićev trk ka doživotnoj predsedničkoj fotelji – preko Džajića, Zečevića, Kokeze… ili s njim, ne treba brinuti. Izveštio se on u tome, bez obzira što „orlovi“ neće zaigrati na velikom takmičenju pre 2018. a možda ni tad. Dakle, najmanje osam godina. Važno je da nam je fudbalska zgrada na čvrstim temeljima.

Još nešto o radnoj grupi: sa njenim zaključcima biće nam zagarantovan put – u još dublji i mračniji kanal. Samo da ona završi svoj posao. Pa da vidimo ko će onda da trči, pardon leti, sa orlovima!

Trenutno nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *