-->
“ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala! “ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala!
Najbolji fudbaleri Srbije završili su sezonu u stilu u kakvom igraju najmanje šest godina – porazom od Češke (1:4), garniranim kompletnom brukom. Ličili su... “ORLOVI“ ZABUŠANTI: Evo šta Sportmagazin.rs predlaže za izlazak srpskog fudbala iz kanala!

Najbolji fudbaleri Srbije završili su sezonu u stilu u kakvom igraju najmanje šest godina – porazom od Češke (1:4), garniranim kompletnom brukom. Ličili su na boksersku vreću za udaranje, a utisak je kompletirala jedva sprečena tuča Mitrovića i Tomovića u svlačionici oko krivice za prvi primljeni gol!

Reagovao je večiti Tole Karadžić najavom podnošenja računa (dobro jutro!) za sve u FSS, pa selektor Ćurčić najavom rezova (zakasnio je jedno godinu dana), i što je najvažnije – Nemanja Matić. As Čelsija, jedan od retkih koji u dresu „orlova“ ore jednako kao u klubu rekao je da pojedinci ne trče, ne žive sportski i da će on dići ruke od nacionalnog dresa ako se to ne promeni.

U duhu munjevitog regovanja mudraca sa Terazija 35 kad „zagusti“, http://www.sportexpress.rs predlaže sledeću meru za izlazak srpskog fudbala iz kanala u kojem je odavno:
Formiranje radne grupe za utvrđivanje činjeničnog stanja o (ne)trčanju fudbalskih proizvođača u dresu državnog tima Srbije. Istraživanje treba da teče u dva pravca, i to:

a) ko ne trči:
– na treninzima
– na utakmicama reprezentacije
– na zajednički let sa ekipom

b) ko trči:
– na beogradske splavove
– u noćne klubove sa starletama
– u svoje tople (strane) klubove

Radnu grupu će činiti neodređen broj članova iz redova Toletovih istomišljenika (kako kad), ona treba da radi bez rokova (nije frka), a izvršitelji koje će ona odrediti (naknadno će biti odlučeno kad) – bez obaveze primene izrečenih spasonosnih mera. Kako je i običaj u FSS.

Toliko o trčanju onih koji su za to plaćeni. Za Karadžićev trk ka doživotnoj predsedničkoj fotelji – preko Džajića, Zečevića, Kokeze… ili s njim, ne treba brinuti. Izveštio se on u tome, bez obzira što „orlovi“ neće zaigrati na velikom takmičenju pre 2018. a možda ni tad. Dakle, najmanje osam godina. Važno je da nam je fudbalska zgrada na čvrstim temeljima.

Još nešto o radnoj grupi: sa njenim zaključcima biće nam zagarantovan put – u još dublji i mračniji kanal. Samo da ona završi svoj posao. Pa da vidimo ko će onda da trči, pardon leti, sa orlovima!