-->
OTROVALI RUSA KOJI JE PREKINUO FINALE SP: Prvo je izgubio vid, a onda i zanemeo, bori se za život (FOTO+VIDEO) OTROVALI RUSA KOJI JE PREKINUO FINALE SP: Prvo je izgubio vid, a onda i zanemeo, bori se za život (FOTO+VIDEO)
Ruski mediji tvrde da postoji mogućnost da je član grupe „Pusi rajot“ Pjotr Verlizov otrovan i da se nalazi u bolnici u teškom stanju.... OTROVALI RUSA KOJI JE PREKINUO FINALE SP: Prvo je izgubio vid, a onda i zanemeo, bori se za život (FOTO+VIDEO)

Ruski mediji tvrde da postoji mogućnost da je član grupe „Pusi rajot“ Pjotr Verlizov otrovan i da se nalazi u bolnici u teškom stanju.

Ruski radio „Eho Moskvi“ i portal „Meduza“ javili su u četvrtak da se Verzilov nalazi u bolnici od utorka, a pozivaju se na članicu grupe Veroniku Niklušinu, koja tvrdi da je on izgubio vid i da ne može da priča, prenosi AP.

Prema njenim rečima, Verzilov je na lečenju na toksikološkom odeljenju jedne moskovske bolnice, što AP tumači kao mogućnost da je otrovan.

I Verzilov i Nikulšina su uhapšeni zbog upada na stadion tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, zbog čega im je izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana.
Novosti.rs