-->
PAKAO DO TOKIJA! Poznati svi protivnici odbojkaša na kvalifikacionom turniru PAKAO DO TOKIJA! Poznati svi protivnici odbojkaša na kvalifikacionom turniru
Pakleno težak put imaće srpski odbojkaši do vize za Olimpijske igre u Tokiju! Novi evropski šampioni dobili su jako teške rivale u kvalifikacionoj grupi,... PAKAO DO TOKIJA! Poznati svi protivnici odbojkaša na kvalifikacionom turniru

Pakleno težak put imaće srpski odbojkaši do vize za Olimpijske igre u Tokiju! Novi evropski šampioni dobili su jako teške rivale u kvalifikacionoj grupi, maltene će im biti teže da dođu do Igara u Japanu, nego da tamo uzmu medalju.

 Odbojkaši Srbije igraće na kvalifikacionom turniru u Berlinu (5-10. januar) u grupi sa Francuskom, Bugarskom i Holandijom. U drugoj grupi će biti Slovenija, Nemačka, Češka i Belgija, javlja nemačka agencija DPA. Dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe će se plasirati u polufinale, a samo će pobednik turnira ići u Tokio!

Najveći rival Plavima će biti svakako Francuska, koju su puleni selektora Slobodana Kovača pobedili u polufinalu Evropskog prvenstva, usred Pariza, sa 3:2.

Mesto na Olimpijskim igrama za sada su obezbedili Brazil, SAD, Italija, Poljska, Rusija, Argentina i Japan.