-->
PARTIZAN PREDSTAVIO DRESOVE ZA NOVU SEZONU! Evo kako izgledaju (FOTO) PARTIZAN PREDSTAVIO DRESOVE ZA NOVU SEZONU! Evo kako izgledaju (FOTO)
Under Armour i KK Partizan NIS su danas na Kalemegdanu predstavili nove dresove crno-belih za sezonu 2019/20. KK Partizan NIS u novu sezonu ulazi... PARTIZAN PREDSTAVIO DRESOVE ZA NOVU SEZONU! Evo kako izgledaju (FOTO)

Under Armour i KK Partizan NIS su danas na Kalemegdanu predstavili nove dresove crno-belih za sezonu 2019/20.

KK Partizan NIS u novu sezonu ulazi u novim dresovima koje je i ove godine proizveo tehnički sponzor kluba, kompanija Under Armour. Na događaju ovog prepodneva, pred brojnim predstavnicima medija na Kalemegdanu, održana je promocija novih dresova kojoj su prisustvovali prvotimci crno-belih, Novica Veličković, Markus Pejdž i Ognjen Jaramaz, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri, kao i glumac Zoran Cvijanović, pevačica Ana Stanić i bubnjar, Dragoljub Đuričić.

Nakon kratkog osvrta na razvoj dizajna dresa Partizana osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, kao i asocijacija koje na te godine imaju Ana Stanić, Dragoljub Đuričić i Zoran Cvijanović, kapiten crno-belih, Novica Veličković je otkrio nove dresove.

Tom prilikom, Veličković je istakao kako saigračima i njemu već dve sezone izuzetno prijaju Under Armnour dresovi u kojima igraju, i da se nada da će u novoj opremi postići odlične rezultate.

Foto i tekst: KK Partizan